DÉ ZONWERING VOOR DE UTILITEITSBOUW


Bekijk onze
Business
Clip
   

Peeters Projectzonwering
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
Postbus 28, 4900 AA Oosterhout
T 0162 420 442
Kamer van Koophandel: 20120628

 

Vacature Projectleider - Utiliteitsbouw


Peeters Projectzonwering adviseert, engineert, produceert én monteert een gamma van acht hoogwaardige systemen voor buitenzonwering in de utiliteitsbouw. Het portfolio bevat rolschermen, uitvalzonwering, buitenjaloezieën, luifelconstructies, schoepenzonwering, patio's, facade doek en wandsystemen. Bij de invulling van het bestek kunnen architecten en aannemers rekenen op professioneel advies en ondersteuning van de specialist. Om zeker te zijn dat de oplossing voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, heeft Peeters alle brancheverwante certificaten en keurmerken in bezit.

Peeters Projectzonwering bestaat dit jaar 20 jaar en groeit! Om de groei te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een projectleider met kennis van én ervaring in de (utiliteits)bouw.

 

Wij vragen

Als projectleider weet je het project in goede banen te leiden. Je coacht de projecten zowel buiten als binnen en bent verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit. Daarnaast zorg je dat je jou aandacht verdeeld tussen de projectlocatie en kantoor. Je bent de spil van de organisatie en hebt regelmatig nauw contact met de uitvoerders op de bouwplaatsen. Als projectleider deins je er niet voor terug om contacten te leggen en leiding te geven aan jouw team van medewerkers. Werkvoorbereiders, chef werkplaats en de montagemedewerkers. Je weet wat er speelt en kent je collega's. Je controleert en accordeert urenlijsten en zorgt dat alles volgens planning verloopt. Door jouw aanwezigheid worden de collega's op een positieve en natuurlijke manier gemotiveerd.

 

Het profiel

Als projectleider bij Peeters Projectzonwering heb je ruime ervaring in de (utiliteits)bouw, bij voorkeur in de glas- en/of gevelbeplating. Je bent HBO geschoold, richting bouwkunde/Werktuigbouwkunde of hebt dit niveau behaald door je kennis en ervaring. Naast dat je stressbestendig bent en een goed inschattingsvermogen hebt, ben je goed in staat om het overzicht te bewaren. Gezocht wordt naar een pro-actieve persoonlijkheid die zowel ondernemend als verbindend is. Je hebt humor en bent van nature in staat je medewerkers te motiveren en te begeleiden. Vanzelfsprekend ben je organisatorisch een kei en communicatief goed vaardig.

 

Wij bieden

Binnen een gezonde groeiende onderneming bieden wij je een fulltime uitdagende baan binnen een leuk en collegiaal team. Je krijgt voldoende verantwoording en vrijheid om je functie goed uit te kunnen voeren. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en kunt aanspraak maken op een opleidingsbudget indien gewenst. Peeters Projectzonwering biedt je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op je kennis, ervaring en verantwoordelijkheden conform de CAO Metaal & Techniek.

 

Solliciteren?!