DÉ ZONWERING VOOR DE UTILITEITSBOUW


Bekijk onze
Business
Clip
   
  Onze disciplines
   
  Advies & Calculatie
 
  Werkvoorbereiding
 
  Assemblage
 
  Montage
 
  Service & Onderhoud
   
 
   
 
   
 
   
   


Peeters Projectzonwering
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
Postbus 28, 4900 AA Oosterhout
T 0162 420 442
Kamer van Koophandel: 20120628


Kwaliteit, uitstraling en veiligheid

Voor het professioneel onderhouden van zonweringen, hebben we een gespecialiseerde divisie: Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud. Met het oog op kwaliteitsbehoud, veiligheid en een professionele uitstraling. Erg belangrijk om in het vizier te houden is het resultaat voor de eindgebruiker. De gebruikers van het gebouw houden van optimaal comfort. Een goede warmte- en lichtregulering van de zonwering zorgt voor tevreden mensen. U biedt een prettige en behaaglijke werkomgeving die arbotechnisch verantwoord is. Tegelijkertijd houdt u hiermee de energiekosten onder controle.

Onderhoud: Wij menen dat u pas echt geholpen bent als u bij aanschaf van project-zonwering de garantie krijgt van snelle service en professioneel onderhoud. Deugdzaam onderhoud levert tenslotte een aanmerkelijk belangrijke bijdrage aan een langere levensduur. In de praktijk betekent ‘onderhoud’ dat we uw systemen preventief kritisch controleren op techniek, werking en vervuiling. Na deze check ontvangt u een overzicht van de staat waarin de zonwering verkeert.

Service: In geval van problemen, kunt u rekenen op onze service. Onze eigen service- en onderhoudsdienst staat voor u klaar in geval van storingen en calamiteiten.