DÉ ZONWERING VOOR DE UTILITEITSBOUW


Bekijk onze
Business
Clip
   

Peeters Projectzonwering
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
Postbus 28, 4900 AA Oosterhout
T 0162 420 442
Kamer van Koophandel: 20120628

 

Vacature Projectleider


Onze huidige collega Paul heeft na 10 jaar trouwe dienst, een nieuwe uitdaging gevonden. Paul kunnen we niet vervangen, maar we zijn wel op zoek naar een vlotte, nieuwe collega.


Paul over zijn functie:
De diversiteit in werkzaamheden maakt mijn baan leuk en uitdagend.

Je hebt veel contact met je collega’s, klanten en leveranciers. Hierdoor spreek en ontmoet je veel verschillende mensen, zoals uitvoerders, werkvoorbereider, projectleiders en directeuren.


Ieder project is anders! Voor ieder project zijn we vaak op zoek naar specifieke oplossingen. Dit maakt ieder project uniek en uitdagend. Dit geldt op het gebied van detaillering, maar ook voor de manier van monteren en de planning. Voor deze functie is het daarom van belang dat je creatief en in oplossingen kunt denken en dat je een goed technisch inzicht hebt.


In deze functie kunnen zaken soms onverwachts wijzigen, daarom is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en je een flexibele houding hebt.


Geen dag is hetzelfde! Dat maakt deze baan zo leuk!


De Functie

-

Je hebt contact met klanten en leveranciers. Je werkt samen met de werkvoorbereider om de planning van de monteurs en de assemblage te maken.

-

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs en moet ervoor zorgen dat deze met het juiste materieel ongehinderd kunnen werken op de bouwplaats.

-

Wekelijks is er een bespreking waarin jij de voortgang van de projecten bespreekt.

-

Je werkt nauw samen met andere afdelingen.

-

Je bewaakt de budgetten van de projecten.

-

Samen met de werkvoorbereider ben jij de spil in het bedrijf.

-

Bijwonen van bouwvergaderingen op locatie.

Het profiel

-

Je hebt een MBO+ of HBO diploma in een technische richting, bouwkunde of gelijkwaardig en Met jouw technisch inzicht ben je in staat om oplossingen te bieden aan voorkomende uitdagingen.

-

Je bent bekend met Microsoft office.

-

Door je positieve houding slaag jij erin om je medewerkers dagelijks te motiveren en te coachen.

-

Je hebt een no-nonsense mentaliteit.

-

Ervaring in de zonweringbranche is géén vereiste.

-

Je kunt snel schakelen in ad-hoc situaties.


Jouw nieuwe werkgever:

Peeters Projectzonwering adviseert, engineert, produceert én monteert een gamma van acht hoogwaardige systemen voor buitenzonwering in de utiliteitsbouw. Het portfolio bevat rolschermen, uitvalzonwering, buitenjaloezieën, luifelconstructies, schoepenzonwering, patio's, facade doek en wandsystemen. Bij de invulling van het bestek kunnen architecten en aannemers rekenen op professioneel advies en ondersteuning van de specialist. Om zeker te zijn dat de oplossing voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, heeft Peeters alle brancheverwante certificaten en keurmerken in bezit.


Aanbod

Binnen een groeiend en collegiaal team biedt Peeters je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij je vaardigheden, ervaring en de verantwoordelijkheid van de functie. (CAO Metaal & Techniek). Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je krijgt desgewenst een opleidingsbudget.


Solliciteren