DÉ ZONWERING VOOR DE UTILITEITSBOUW


Bekijk onze
Business
Clip
   

Peeters Projectzonwering
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
Postbus 28, 4900 AA Oosterhout
T 0162 420 442
Kamer van Koophandel: 20120628

 

Vacature Calculator – U-bouw

“Standaard aan ons werk is dat het nooit standaard is. Het project maakt het steeds weer uniek!”
Peter Peeters, Directeur

Jij bent een specialist op het gebied van calculaties en kosten. Jij bent verantwoordelijk voor de berekening van de juiste prijsopgave van nieuwe projecten.

Je houdt rekening met alle benodigde aspecten om tot de meest passende begroting te komen. Uiteindelijk moet je een scherpe maar faire en realistische prijs aanbieden en de offerte checken op technische en commerciële haalbaarheid.

Onderdeel van jouw werkzaamheden is uiteraard ook het monitoren van marktprijzen en offertes van bijvoorbeeld in te kopen materialen en onderaannemers. Risico's neem je uiteraard ook mee en waar mogelijk kom je met passende alternatieven. Alles wat nodig is voor een zo accuraat mogelijke aanbieding, om zo de opdracht binnen te halen.

Taken en verantwoordelijkheden:

-

Je analyseert de klantvraag en de daarbij behorende contractdocumenten.  Vervolgens beoordeel je de voorwaarden, technische en commerciële haalbaarheid en signaleer je kansen en risico’s;

-

Je voert prijsberekeningen uit aan de hand van tekeningen, planningen, en informatie over de benodigde hoeveelheden materiaal en manuren;

-

Vanuit jouw kennis doe je proactief verbetervoorstellen;

-

Je zorgt voor een nauwkeurige overdracht van calculatiedossiers aan de afdeling werkvoorbereiding zodat de uitvoering de juiste informatie ontvangt.

Je profiel: Opleiding en ervaring

-

minimaal een afgeronde mbo opleiding bouwkunde aangevuld met zo mogelijk een opleiding calculatie B&U;

-

enkele jaren ervaring met bouwkundige calculaties;

-

een flexibele instelling;

-

de beschikking over goede sociale en communicatieve vaardigheden.


Persoonlijke eigenschappen

-

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid.

-

Je toont initiatief.

-

Je bent in staat om op diverse niveaus te communiceren.

-

Je bent zeer accuraat en komt ongevraagd met verbetervoorstellen.

-

Je bent daadkrachtig en klantgericht.x

-

Bij voorkeur woon je in de regio Noord-Brabant.


Peeters Projectzonwering biedt:


Binnen een groeiend en collegiaal team biedt Peeters je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij je vaardigheden, ervaring en de verantwoordelijkheid van de functie. Peeters kent een stabiele werkcultuur met een laag verloop. Peeters is onafhankelijk en baas in eigen huis.

Over Peeters Projectzonwering:

Peeters Projectzonwering adviseert, engineert, produceert én monteert een gamma van acht hoogwaardige systemen voor buitenzonwering in de utiliteitsbouw. Het portfolio bevat rolschermen, uitvalzonwering, buitenjaloezieën, luifelconstructies, schoepenzonwering, patio's, facade doek en wandsystemen. Bij de invulling van het bestek kunnen architecten en aannemers rekenen op professioneel advies en ondersteuning van de specialist. Om zeker te zijn dat de oplossing voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, heeft Peeters alle brancheverwante certificaten en keurmerken in bezit.